Florian Neaga PSD: „PNL USR-PLUS, o coaliție a incompetenței care trebuie să dispară”

Parlamentarul PSD, doctorul Neaga a postat pe Facebook un mesaj privind scandalul politic izbucnit în Guvern între partidele din coaliție.

Deputatul PSD Neaga numește coaliția de guvernare – o coaliție a incompetenței, care trebuie să dispară urgent.

„Scandalul incompetenților pe interese meschine – șansa ca românii să scape de spectrul guvernării Cîțu.

Coaliția pe care au încropit-o de conjunctură USR-PLUS și PNL doar din dragoste de putere a ajuns la momentul adevărului. Și în loc de guvernare – de care nici nu am avut parte în adevăratul înțeles al cuvântului timp de opt luni – avem un scandal politic care îi face pe români să simtă că cei desemnați să asigure parcursul țării sunt caractere meschine. Cearta lor este pe interese meschine – alocarea banilor publici prin PNRR sau alte programe propuse, gen PNDL3 „Anghel Saligny”, doar clientelei politice -, scopul guvernării în folosul românilor nici nu există. Prețul facturilor la energia electrică și gaze a explodat, prețul alimentelor și medicamentelor crește continuu, fără ca guvernanții să ia măsuri pentru protejarea populației.

Coaliția a fost de la bun început o alianță a incompetenței în care incompetenții s-au și sabotat reciproc. Nu au fost credibili nici un moment, au înșelat așteptările românilor cu fiecare zi, au avut miniștri-dezastru; la unii a și trebuit să renunțe pentru a se salva ca guvern. Iar acum dovedesc, în așa fel încât să nu lase loc de echivoc, că nu pot avea niciodată credibilitate.

Singurul potențial dovedit al actualei coaliții care s-a ”cățărat” la guvernare este eșecul. Și îndatorarea țării! Un pericol care trebuie să dispară pentru români, pentru viitorul nostru”, transmite deputatul PSD, Florian Neaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *