Fost ministru USR spune că președintele Iohannis poate fi suspendat. Românii sunt furioși!

Fostul ministru (USR) al Transporturilor Cătălin Drulă a opinat că preşedintele Klaus Iohannis ar fi demis din funcţie dacă se va ajunge la suspendarea sa, căci românii sunt foarte furioşi că au fost înşelaţi de acesta.

„A distorsionat grav jocul politic în România un personaj, şi anume Klaus Iohannis, care şi-a încheiat cariera la nivel înalt în politică. Şi-a construit-o pe fraudă, ne-a promis că ne scapă de PSD, a venit cu mesaj anti-PSD, a câştigat popularitate în felul ăsta, a girat nişte oameni care erau PSD dar nu pe roşu, pe galben, şi de la înălţimea credibilităţii sale… nu mai are acum credibilitate, este prăbuşit. Eu sper să discutăm cât de curând la modul trecut”, a declarat Drulă, citat de Aktual24.ro, la Profit TV.

Drulă a mai declarat că, la momentul când Iohannis a câştigat primul mandat învingându-l pe Ponta, el s-a bucurat şi că „a fost un mare orizont de speranţă”, speranţă înşelată însă.

„Dacă se va ajunge la suspendare şi va fi acel vot, eu cred că ar trece. Stomacul meu de politician îmi spune, chiar dacă nu am datele statistice. Românii sunt foarte furioşi că au fost înşelaţi, noi toţi am fost înşelaţi. Practic noi am fost evacuaţi de la guvernare şi principalul actor al acestei mişcări a fost Klaus Iohannis, care a moşit acest USL, de unde provine de altfel”, a subliniat Drulă.

Vicepreşedintele USR a mai susţinut că formaţiunea din care face parte va lupta cu actuala coaliţie „peste tot”.

„Ne vom lupta cu acest monstru PSD-PNL cu UDMR în coadă peste tot, o să-i talonăm şi o să-i ţinem pe cât ne permit mijloacele, o să dezvăluim ce fac”, a transmis Cătălin Drulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *