Fostul antrenor Marius Pașca se întoarce la SCM Zalău pe funcția de manager sportiv

La antrenamentul de ieri după-amiază la reuniunea lotului SCM Zalău a fost prezent şi Marius Paşca, cel care va ocupa începând din această vară funcţia de manager sportiv la secţia de fotbal. Alin Pop rămâne la echipă și va ocupa funcţia de director tehnic la secţia de fotbal.
Marius Pașca revine astfel la SCM Zalău după ce în primăvară a decis să își dea demisia de pe banca tehnică, cu doar câteva jocuri înainte de finalul de campionat. Era un moment tensionat la SCM Zalău, echipa deși se afla pe locul 1 în campionat, a început cu stângul returul.
Locul lăsat liber pe banca tehnică a fost repede ocupat de fostul mare jucători Vasile Jula, care a reușit să mențină echipa pe locul 2, reușind să califice SCM Zalău la barajul de promovare în Liga a II-a.
Pentru jocurile de la baraj, conducerea clubului l-a adus pe antrenorul de la Sportul Șimleu Silvaniei, George Zima, care a făcut trebă bună și a dus Zalăul până în finală.
„După o discuție cu domnul primar, am decis să revin pe postul de manager sportiv la echipă. Din moment ce am fost dorit în continuare, înseamnă că am făcut lucruri buna la echipă și am lăsat ceva în urma mea. Mă bucur că voi colabora cu George Zima, îl știm cu toții din sezonul anterior și îl asigur de toată susținerea mea. Știu tot ce are nevoie un antrenor pentru a putea face performanță și, cu siguranță voi fi alături de el nu numai la bucurie, ci și în momentele grele. Vom face tot posibilul să-i punem la dispoziție toți jucătorii pe care și-i dorește, fiindcă George este cel care va decide totul”, a declarat Marius Pașca. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *