FOTO| Primarul Șimleului, Cristian Lazăr, urmărește cu maximă seriozitate fiecare șantier din oraș

M
Cel mai tânăr primar din România, Cristian Lazăr conduce orașul Șimleu Silvaniei și este preocupat în permanență despre stadiul șantierelor care au împânzit orașul.
Primarul Cristian Lazăr a preluat mandatul de primar după o luptă strânsă între PSD și PNL, iar imediat după victoria liberalilor, edilul și-a suflucat mânecile și s-a apucat de reconstruirea unui oraș care nu arată tocmai cum ar fi trebuit.
Cu sprijin direct de la Guvernul României și cu sprijinul ministrului Lucian Bode, orașul Șimleu Silvaniei beneficiază de multe investiții foarte importante pentru cetățeni, fie că vorbim de infrastructură, servicii publice, sport sau sănătate.
„Azi suntem pe șantierele orașului!
Lucrările de modernizare în cartierele de blocuri sunt în ritm susținut iar până la sfârșitul anului vom avea spații decente, civilizate, pentru cei care locuiesc în zonă.
Între blocurile de pe strada1 Decembrie 1918 (de lângă pompieri) am amenajat căile de acces, trotuarele, rigole, alei, locuri de parcare, spații verzi și relocăm punctul de colectare a deșeurilor. Lucrările sunt în curs, iar o întreagă zona va fi schimbată în bine. Așa vom proceda și în celelalte locuri.
Voi supraveghea zilnic lucrările și am convingerea că nu peste mult timp fața cartierelor va arăta cu totul altfel.
E important să menținem un ritm bun și să avem lucrări de calitate. Sigur că există acest disconfort dar nu peste mult timp ne vom bucura cu toții de un lucru bine făcut!
Mergem înainte, ne ținem de cuvânt!”, transmite primarul Cristian Lazăr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *