FOTO: Victorie importantă pentru SCM Zalău în amicalul cu Gloria Bistrița-Năsăud

Sport Club Municipal Zalău, echipa de fotbal finanțată de Primăria Municipiului Zalău, aflată în Liga a III-a, a învins vineri după-amiază cu scorul de 2-1 (1-0) echipa Gloria Bistrița-Năsăud într-un amical desfășurat pe Stadionul Municipal din Zalău.
Pentru SCM Zalău au marcat Adrian Șter (min. 16) și Cosmin Meșter (min. 90+1), iar pentru oaspeți  a înscris Carl Ghanaian (min. 78).
Echipa de start SCM Zalău: Miron – Sălăgean, C. Ion, Jalbă, Cherecheș, Culda, L. Mihai, Jorza, V. Moraru, Sg. Pop și Șter. Au mai evoluat: Aldesu-Șugar, Șumlea, F. Pop, Meșter, Minteuan, Onicaș, Calugher, Ardelean, Rotea, Doroftei și Kolbasz.
Antrenori: Cristian Lupuț – principal, Claudiu Cornaci – secund, Sergiu Moga – preparator fizic.
„Fiecare victorie este importantă pentru pregătirea și moralul echipei. După meciul din Cupa României din 17 august, urmează ultimul joc de pregătire cu Lotus Felix Oradea. Îmi place cum se prezintă echipa până în prezent, are o atitudine pozitivă, dornică de victorii. Sunt convins că în cel mai scurt timp relațiile de joc, automatismele vor funcționa mult mai bine. Sper să facem o figură frumoasă în acest sezon și să ne îndeplinim obiectivele propuse”, transmite managerul SCM Zalău, Marius Pașca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *