Hoț de buzunare încătușat de polițiștii din Șimleu Silvaniei

Bănuit că ar fi agresat un localnic și ar fi încercat să-i sustragă bunuri din buzunar, reținut de polițiștii din Șimleu Silvaniei.

Miercuri, 9 august a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din Șimleu Silvaniei au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un tânăr de 24 de ani, din Șimleu Silvaniei, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Șimleu Silvaniei îl bănuiesc pe acesta că, la data de 21 mai a.c., în jurul orei 02.43, în timp ce se afla pe strada George Coșbuc din Șimleu Silvaniei, în urma unor discuții în contradictoriu ar fi agresat fizic un localnic de 27 de ani și ar fi încercat să îi sustragă bunuri din buzunare.

Tânărul în cauză va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a tânărului de 24 de ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *