IMPORTANȚA MEDICULUI DE FAMILIE ÎN ECUAȚIA MEDICALĂ

Cu toții am folosit, măcar odată, sintagma ”mă duc până la medicul de familie să îmi scot un bilet de trimitere” sau ”Trebuie să ajung la medicul de familie să îmi scot rețeta”. Dar ce reprezintă, de fapt, acest medic de familie? Care este rolul său în sistemul medical și de ce este atât de important în ecuația medicala? Dacă stăm o secundă să ne gândim, în cele mai multe cazuri, medicul de familie te cunoaște de când te-ai născut. Chiar dacă nu sunteți prieteni apropiați, este persoana care știe, cel mai bine, istoricul tău medical și asta înseamna mult.

De ce? Un istoric medical bine pus la punct poate să aducă informații complete și pertinente asupra unei boli cu care te confrunți. Poate să ajute medicii specialiști să prescrie tratamente bazate pe dovezi.

Din păcate, tindem să omitem importanța pe care un medic de familie bun o are în starea noastră de sănătate și apelăm la serviciile lui doar cînd este absolut necesar. De asemenea nu dăm multă importanță profesionalismului și calității umane ale medicului nostru de familie. Ne gândim că dacă tot îi trecem pragul rar, de ce să ne mai pese de cum este el ca profesionist din sistemul medical.

Noi, cei de la Salvosan Ciobanca, am înțeles că o medicină bazată pe dovezi nu poate fi realizată decât prin ajutorul și susținerea pe care medicii de familie o dau actului medical. Dar nu ne-am oprit aici. Am înțeles că profesionalismul, modul de reacție, empatia și nu în ultimul rând, caracterul uman definesc un medic de familie la care te poți adresa cu încredere având siguranța că vei fi ajutat prin cele mai bune metode posibile.

De aceea, experiența de peste 30 de ani, ne-a călăuzit spre a coopta în echipa noastră unii dintre cei mai buni medici de familie pe care poți să îi găsești în Zalău. Totodată ne-am gândit la toți concetățenii noștrii și am ales ca programul cabinetelor de medicină de familie să fie atât dimineața cât și după-mesele. Nu am uitat nici de frații noștrii vorbitori de limbă maghiară și am înființat cabinete unde consultațiile se fac în limba maghiară.

Cabinetele de medicină de familie sunt într-o strânsă legătură și o permanentă comunicare cu medicii specialiști pe care clinica Salvosan Ciobanca îi are colaboratori. În acest fel reușim să realizăm câteva lucruri foarte importante și vitale pentru cei care își pun sănătatea în mâinile nostre.

În primul rând urmărirea evoluției pacientului este facilitată si rapiditatea de reacție la apariția bolii este mult mai rapidă. Nu în ultimul rând, suntem convinși că putem să descoperim, precoce și în stadii incipiente bolile cardiovasculare sau cancerele de orice etiologie.

Fără să lungim prea mult povestea avem plăcerea să vă prezentăm colaboratorii noștrii și să vă asigurăm că în sfârșit ați găsit medicul de familie pe care demult l-ați căutat:

Doctor Mureșan Lorel – Medic specialist medicină de familie, o persoană care știe că o carieră medicală de succes se construiește prin multă muncă și multe cursuri de specializare – Programări: 0786971101 sau 0758093405

Doctor Pușcaș Paula – un medic specialist medicină de familie și un pediatru desăvârșit – Programări: 0744975944

Doctor Radu Daniel – Fost medic militar actual medic specialist medicină de familie care vine cu experiență în comunicarea clară și directă – Programări: 0758093404 sau 0744665460

Doctor Hodrea Eva – Medic specialist medicină de familie în a cărei cabinet empatia este pusă la mare preț- programări: 0740863284

Doctor Bikfalvi Judit – Medic specialist medicină de familie, un adevărat profesionist și un vorbitor nativ de limbă maghiară – Programări: 0745387583

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *