Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, prezent la „Marșul pentru viață”

👨‍👩‍👧‍👦 Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat sâmbătă, 26 martie, la Zalău, la „Marşul pentru viaţă”.

✨ Aflată la a XII-a ediţie naţională, manifestarea este una dintre cele mai importante iniţiative civice ce susţine dreptul la viaţă, fiind organizată la nivel local de către Episcopia Sălajului şi Protopopiatul Ortodox Zalău, în colaborare cu şcolile din municipiu şi cu celelalte culte religioase din comunitate.

La eveniment au participat și primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, deputatul PNL, Liviu-Ioan Balint și subprefectul Florin Florian.

📌 „M-am alăturat, astăzi, acestei acţiuni pentru că iubesc viaţa şi mă preocupă binele aproapelui. Sunt un susţinător al valorilor creştine, pe care trebuie să le apărăm şi să le transmitem copiilor noştri. Viaţa omului este sacră, este dar de la Dumnezeu, iar familia rămâne instituţia fundamentală a oricărei societăţi. De aceea, avem datoria să le protejăm, să le susţinem şi să le promovăm. Îi felicit pe organizatori şi mă bucur că sălăjenii şi-au arătat şi în acest an susţinerea pentru valoarea vieţii umane şi familie, militând pentru egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *