Încep lucrările de construire a Bazei sportive Tip 1 din cartierul Dumbrava Nord 

M

Viceprimarul municipiului Zalău, Nicolae Fazakas și reprezentanți ai Direcțiilor de Patrominiu, Tehnice, Urbanism și Corp Control din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, au participat la o ședință în care s-a efectuat predarea de amplasament pentru obiectivul de investiții ”Construcții de baze sportive proiect Tip 1 – V2, încălzire cu gaz: ”Construire bază sportivă Tip 1, str Făgetului, nr 41.

Investiția este realizată prin Compania Națională de Investiții având o valoare de 5.273.803, 18 lei. Ordinul de începere a lucrărilor a fost în data 23 mai 2022 pentru 2 iunie 2022, iar termenul finalizare este de 9 luni.

”Suntem alături de antreprenor și suntem deschiși să rezolvam orice problemă. Dacă vor întâmpina probleme vom găsi cele mai bune soluții. Ne dorim ca acest proiect de investiții să-l finalizăm anul acesta”, a transmis viceprimarul municipiului Zalău, Nicolae Fazakas.

Bază sportivă va avea un teren de fotbal cu gazon sintetic, de dimensiuni mari, omologat UEFA, de un teren cu dimensiunea de 40/20 din tartan, nocturnă, o parcare pentru două autocare și una pentru 55 de autoturisme.

În cadrul acestei baze sportive se va putea practica fotbal, volei și handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *