Întâlnirea Consiliului director al Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România

M

🤝 Consiliul Județean Sălaj a găzduit, astăzi, ședința de lucru a Consiliului Director al Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România. Alături de președintele organizației, Cosmin-Radu Vlaicu – secretar general al județului Sălaj, la eveniment au fost prezenți secretarii generali ai județelor Iași, Tulcea, Ilfov, Maramureș și Satu Mare.

🖋 Întâlnirea, ce precede Adunarea Generală a Asociației – programată pentru luna septembrie – a constituit prilej pentru dezbaterea unor teme de actualitate din administrația publică și pentru identificarea de soluții pentru armonizarea practicii administrative, cu accent pe problematica privind competența consiliilor județene.

📌 De asemenea, membrii Consiliului Director s-au întâlnit cu președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, care le-a transmis: „Salut această manifestare, pe care o consider binevenită, și mă bucur că se întâmplă în județul nostru. Cred că astăzi, mai mult decât oricând, se impune un schimb de păreri, impresii, modalități de aplicare și interpretare a prevederilor legislative, care pot avea unele taine chiar și pentru specialiști. Domnul Secretar Cosmin Vlaicu este, pentru instituția Consiliului Județean Sălaj, un scut protector, iar faptul că ocupă funcția de președinte la nivel național îmi oferă o garanție în plus în ceea ce privește legalitatea activității administrative. Închei dorindu-mi ca această întâlnire să fie profitabilă pentru toți participanții precum și pentru județele pe care le reprezintă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *