Ionel Ciunt prezent la Festivalul Județean de colinde de la Biserica Sf. Ștefan din Zalău

Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, Episcopia Sălajului și Liceul Ortodox ,, Sfântul Nicolae” din Zalău, a organizat duminică, 11 decembrie de la ora 16.00, la Festivalul Județean de colinde ,,Colindă-ne Doamne!”care va avea loc la Biserica ,,Sfântul Ștefan” din Zalău.

La eveniment a participat și primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, inspectorul școlar general Vasile Bulgărean, dar și consilierul cultural al Episcopiei Sălajului, preotul Mihai Dobocan.

„Am participat cu emoții firești la festivalul județean ,,Colindă-ne Doamne” la Biserica ”Sfântul Ștefan” din Zalău.
În aceste vremuri în care credința este primordială pentru noi și într-o atmosferă de poveste de iarnă, împreună cu elevi, profesori și părinți, am retrăit nostalgia Nașterii Domnului nostru Iisus.
Vă mulțumesc tuturor pentru momentele frumoase.
Doamne ajută!”, transmite primarul Zalăului, Ionel Ciunt. 
Biserica „Sfântul Ștefan” din Zalău , condusă de preotul paroh Septimiu Gudea, contabilul Episcopiei Sălajului, a fost plină de credincioși care au venit să se bucure de sfintele colinde tradiționale.
În cadrul evenimentului organizat de inspectoarea de religie, Mioara Gudea, au colindat 10 grupuri de elevi de la 10 unități de învățământ din Municipiul Zalău, dar au mai interpretat colide managerul Casei Municipale de Cultură, Rodica Pop Seling și surorile Chiș, cunoscute cântărețe de muzică populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *