IPJ Sălaj oferă detalii despre accidentul rutier produs pe DN1H între Șimleu și Pericei

Marți, 2 mai a.c., la ora 07.47, Poliția Orașului Șimleu Silvaniei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N. 1 H, între localitățile sălăjene Șimleu Silvaniei și Pericei.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Bilghez, județul Sălaj, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Pericei – Șimleu Silvaniei, pe o porțiune de drum în aliniament, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoutilitara care se deplasa în fața sa, condusă regulamentar de un un bărbat din comuna Meseșenii de Jos, județul Sălaj, cu care a intrat în coliziune.

În urma coliziunii, cea de-a doua autoutilitară a acroșat din spate un autoturism condus regulamentar, în fața sa de un bărbat din localitatea Pericei, iar ulterior, autoutilitara a pătruns pe sensul opus de circulație.

În urma accidentului rutier, o femeie de 40 de ani, din comuna comuna Meseșenii de Jos, pasageră în cea de-a doua autoutilitară, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile.

Polițiștii rutieri din Şimleu Silvaniei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *