Sute de copii și părinți din Comuna Bobota au petrecut un 1 Mai deosebit cu multă distracție

Fiind direct interesați de bunăstarea oamenilor și a copiilor în general, Primăriile Bobota, Supuru de Sus și Asociația „Mereu cu zâmbetul pe buze” s-au unit într-o frumoasă colaborare, astfel că într-un loc de poveste Areal Natural din Supuru de sus, nr 262, au organizat un eveniment deosebit pentru a marca ziua de 1 Mai.

La eveniment au participat zeci de copii și părinți, oameni din toate satele învecinate comunei Bobota, Supur, inclusiv din Zalău, Satu-Mare și din multe alte locuri.
Gazda evenimentului a fost Kerstin Gabriele Blöchinger (de origine străină), care și-a pus ograda la dispoziția copiilor cu titlu gratuit. Au fost prezenți și specialiști din diverse domenii, care s-au oferit în mod voluntar să explice copiilor, și nu numai, importanța naturii și a mediului înconjurător!
Au fost organizate o mulțime de activități de socializare și divertisment, concursuri, tombolă pentru toată lumea, într-un mediu controlat și supravegheat, cu respect și recunoștință pentru natură!
La finalul evenimentului primarul Comunei Bobota, Dorin Ioan Gorgan a oferit tuturor copiilor care au participat la acvtivități și concursuri, premii, cupe și medalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *