Jaf ca în filme! Un turc reținut de Poliție după ce a spart un seif al unei companii din Marca

Noaptea trecută, polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui cetățean turc bănuit de furtul unui seif din incinta unui societăți comerciale, din județul Sălaj.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă dimineața, 18 decembrie, cu privire la faptul că, în noaptea de 17 spre 18 decembrie, persoane necunoscute, folosind chei potrivite, au pătruns în incinta unui birou al unei societății comerciale din localitatea Porț, comuna Marca, de unde au sustras un seif în care se aflau mai multe documente ale societății și 20.000 de lei.

În urma investigațiilor de specialitate și audierilor efectuate de polițiștii a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei.

Este vorba de un cetățean turc, angajat al societății respective, față de care polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, în urma verificărilor și investigațiilor efectuate, seiful sustras a fost găsit abandonat pe un teren din apropierea localității Horoatu Crasnei, jud. Sălaj, lângă Drumul Județean 108G, la o distanță de aproximativ 35 km de locul comiterii infracțiunii.

Seiful prezenta urme de forțare, însă, în interior, s-a găsit suma de bani sustrasă și documentele societății.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *