JOS PĂLĂRIA! Tone de alimente, zeci de saci cu haine și încălțăminte, distribuite familiilor nevoiașe de Corina Țurcaș

Asociația „Împreună îi vom face fericiți”, coordonată de Corina Țurcaș a demarat o ampla campanie umanitară care se va desfășura pe întreg județul Sălaj. De Moș Nicolae și Crăciun Corina Țurcaș împarte pachete cu dulciuri, alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte sutelor de copii și familii nevoiașe din localitățile Ortelec, Zalău, Șimleu, Popeni, Sărmășag, Gârcei, Jibou, Coșeiu, Domnin, Jebucu, Giorocuta, Poniță, Sălăjeni etc.

Până în prezent Corina Țurcaș a reușit să adune tone de alimente și sute de saci cu îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, pentru familiile nevoiașe și copii defavorizați.

Asociațai „Împreună îi vom face fericiți” are grijă în mod constant de zeci de familii și sute de copii din Sălaj care benefiaciază de ajutorul Corinei Țurcaș.

„Vreau să mulțumesc tuturor colaboratorilor și sălăjenilor care au contribuit și au adus un zâmbet pe chipurile acestor familii nevoiașe. Mulțumesc în mod special firmei Multicom care a contribuit cu o sumă consistentă pentru achiziționarea de dulciuri. Mulțumesc cadrelor și elevilor de la Școala Gim. Iuliu Maniu din Zalău și Școala Gimnazială nr. 1 Chieșd care au contribuit cu alimente. Așa cum reușim deja de 7 ani, îmi propun să creștem numărul familiilor beneficiare. Dacă am început cu 10 familii, astăzi avem grijă de aproximativ 100 de familii nevoiașe care primesc ajutor constant din partea noastră. Transmit tuturor sălăjenilor multă sănătate, sărbători fericite și un An Nou plin de realizări”, ne-a transmis Corina Țurcaș.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *