Lactatele eco din Sălaj se impun pe piața Clujului

Produsele lactate sub brandul Bioforia, fabricate de Fermele Ecologice Silvania (FES), au fost selectate pentru comercializare de către Clusa Gourmet.

Clusa este un distribuitor de produse artizanale de calitate din Europa. Printre ele figurează specialitățile italiene sau spaniole Amarone, Grana Padano, Jamon Iberico, Chorizo, dar și produse locale cu tradiție. Produsele selectate de Clusa din brandul sălăjean Bioforia sunt lactate bio și uleiuri ecologice, simple sau cu ingrediente.

În 2021, lactatele fabricate de FES au pătruns în rețeaua clujeană de băcănii Moldovan Carmangerie, fiind comercializate în mai multe cartiere din oraș.

“Produsele noastre sunt exclusiv ecologice, naturale și făcute de noi, de la sămânța din brazdă până la produsul de pe raft”, spune președintele FES, Dacian Badea.

Cooperativa din Sălaj cultivă 2.200 ha de teren ecologic și produce hrană pentru 1.200 de vaci de lapte. Pentru obținerea celor mai bune furaje, aceasta produce șroturi ecologice de soia și floarea soarelui. Asocierea cuprinde fermele FES, Tera Moiad Măieriște, Farm Ecolact Zalău, Fesca Crasna, Sâmpetrean Braglez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *