Lider PSD către noua conducere liberală a Consiliului Județean Sălaj: „Ați început cu stângul”

Secretarul general al PSD Sălaj și consilier județean Alin Demle a avut o ieșire publică pe Facebook prin care a criticat rectificarea bugetului județului Sălaj operat de noua conducere PNL, condusă de Dinu Iancu Sălăjanu.
Liderul PSD scoate în evindență faptul că din cauza nealocărilor de fonduri de către Guvern, sume necesare pentru plata salariilor DGASPC Sălaj, Consiliul Județean Sălaj a decis să oprească reabilitarea unui drum județean și banii să fie redirecționați către beneficiarii sociali.
Mai mult, Alin Demle spune că drumul județean de la care s-au luat banii se află pe raza comunei Gâlgău, condusă de primar PNL.

Redăm mai jos postarea integrală a mesajului transmis de liderul PSD, Alin Demle:

„Aici aveți propunerea de rectificare de buget a președintelui Consiliului Județean Sălaj Dinu Iancu, pe care în ședința de azi trebuie să o votăm. Se observă diminuarea cu suma de 1500 mii lei a bugetului alocat pentru investiții la drumul judetean DJ 109 F. Acest drum este pe raza comunei Gâlgău și pentru care primarul comunei  domnul Ungur, primar PNL, a făcut nenumărate solicitări pentru modernizarea acestui drum județean. Au fost alocate sumele necesare modernizării acestui drum, iar acum odată cu schimbarea conducerii CJ SALAJ, se pare că se dorește oprirea acestei investiții necesare și culmea, tocmai pe raza comunei Gâlgău, cea care a votat la alegerile locale în proporție de 70% PNL.
Acele sume întradevăr merg la DGASPC, doar că aceea sumă prin lege trebuia alocată de Guvern. Guvernul PNL dealtfel, nu a alocat până la această oră sumele necesare funcționării DGASPC!
Existau și alte soluții pentru alocarea acestor sume DGASPC -ului și nicidecum să oprești o investiție pe care PNL o tot promite (dar se pare că fac invers). Ei vorbesc de drumuri expres, dar ei iau banii și de la drumurile județene.!!
E CLAR CA ASA NU SE DEZVOLTA SALAJUL!!! Eu înclin pentru a mă abține la acest proiect de hotărâre. Împotrivă nu pot să votez că totuși e vorba de niște drepturi salariale și de funcționare a DGASPC, pe care repet, Guvernul PNL trebuia să le aloce și nu au făcut-o! Ca să dezvolți nu ai cum să diminuezi investițiile. INCEPUT CU STANGUL!!„, este mesajul transmis de secretarul PSD Sălaj, Alin Demle. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *