Liderul PNL Sălaj, Lucian Bode, este noul ministru al Afacerilor Interne

Odată cu noua coaliție de guvernare formată din PNL, USR-PLUS și UDMR, azi premierul Florin Cîțu și toți miniștrii au depus jurământul de credință și și-au preluat mandatele în prezența președintelui Klaus Iohannis.
O surpriză plăcută pentru sălăjeni este faptul că sălăjeanul Lucian Bode a primit portofoliul de la MAI și este oficial noul ministru al Afacerilor Interne.
Lucian Bode a mai fost ministru al Economiei în Guvernul Răzvan Ungureanu și ministru al Transporturilor în Guvernul Orban.
„Dragi români,
Astăzi mă încearcă un sentiment profund de mândrie, împletit cu un un alt sentiment, și anume cel legat de o enormă responsabilitate.
Sunt fericit și totodată onorat că timp de un an și două luni, din funcția de ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, am reușit să resuscitez foarte multe proiecte ținute la sertar de celelalte guvernări, deschizând astfel orizontul unei noi abordări în această instituție – o abordare responsabilă, onestă, bazată pe proiecte concrete, care cu siguranță, nu peste mult timp, vor aduce un mare plus în viața tuturor românilor – dezideratul care m-a urmărit în tot acest timp în care m-am aflat la conducerea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.
În contextul actual, în care întreaga lume se luptă cu această pandemie, mărturisesc că nu a fost deloc ușor. Însă rezultatele obținute alături de colegii mei, satisfacția lucrului bine făcut, m-au determinat să merg mai departe, m-au ajutat să lupt până în ultima clipă pentru împlinirea speranțelor a milioane de români.
Astăzi, după ce alături de colegii mei din noul Guvern am depus jurământul la Palatul Cotroceni, în faţa Preşedintelui României, Klaus Iohannis, practic am preluat portofoliul de ministru al Afacerilor Interne, funcție pe care vă asigur că o voi aborda cu aceeași responsabilitate, profesionalism și onestitate de care am dat dovadă până în prezent, indiferent de poziția sau funcția pe care am ocupat-o.
Vreau să vă mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat până acum, pentru toată susținerea dumneavoastră pe care am resimțit-o de-a lungul timpului, asigurându-vă totodată că voi fi în continuare în serviciul public cu seriozitate și profesionalism. Nu voi uita o clipă că sunt în slujba poporului român!
Pentru că ne aflăm în pragul Sărbătorilor de Iarnă, vreau să vă urez tuturor multă sănătate și fericire în mijlocul familiei dumneavoastră!
Sărbători fericite, tuturor!”, a transmis noul ministru al MAI, Lucian Bode – deputat PNL. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *