Liderul UDMR Sălaj, deputatul Sereș Deneș, întâlnire cu ministrul de externe al Ungariei

Peter Szijjártó, ministrul afacerilor externe al Ungariei, se afl[ într-o compania în România, ocazie cu care a anunțat o nouă perioadă de finanțare a investițiilor peste granița dintre România și Ungaria.
Programul de finanțare a fost lansată marți după-amiază la Oradea, unde a fost invitat și deputatul Seres Denes, care a participat la ședința economică, reprezentând județul Sălaj.
Potrivit ministrului de externe din Ungaria, Péter Szijjártó, experiența de până acum arată clar că cu cât sunt mai multe conexiuni între Ungaria și România, cu atât pot avea mai mult succes.
Inima politicii externe maghiare este politica națională și, prin urmare, sprijinirea comunităților maghiare de peste graniță va rămâne un obiectiv guvernamental important, în care pilonul economic este important.
„Guvernul Ungariei este mândră de performanța miniștrilor UDMR de la București. Chiar și reprezentanții elitei politice românești vorbesc cu deosebit respect despre miniștrii UDMR. Când UDMR este membru al Guvernului României, ajută întotdeauna relațiile dintre cele 2 țări. Așa a fost până acum și sperăm să rămână așa”,  a transmis președintele UDMR Sălaj, Seres Denes. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *