Lucian Bode: A fost o onoare pentru mine, dar și o mare provocare de a gestiona unul dintre cele mai complexe portofolii din Guvernul României

Lucian Bode, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le mulțumește tuturor pentru susținerea oferită în timpul mandatului la Ministerul Apărării Interne. De asemenea, acesta a declarat că a fost „o onoare, dar și o provocare” să aibă acest portofoliu „complex”.

„Am prezentat astăzi un scurt bilanț al celor doi ani și jumătate de mandat în fruntea Ministerului Afacerilor Interne. A fost o onoare pentru mine, dar și o mare provocare de a gestiona unul dintre cele mai complexe portofolii ca atribuții și responsabilități din Guvernul României, Ministerul Afacerilor Interne fiind, în opinia mea, cel mai important minister pe timp de pace”, a scris el.

„Am avut alături de mine o echipă formată din profesioniști împreună cu care am reușit să inițiez și să finalizez proiecte importante de dezvoltare și modernizare instituțională. Mi-am asumat preluarea mandatului de ministru al afacerilor interne într-un context național și internațional deloc ușor, plin de provocări neobișnuite la scară istorică, precum pandemia și războiul la frontierele țării. Eforturile noastre ca echipă s-au concentrat pe atingerea a trei deziderate: mai multă securitate, mai multă siguranță, respectiv servicii publice de calitate pentru cetățean”, a mai adăugat acesta.

„Le mulțumesc tuturor angajaților MAI pentru modul profesionist în care și-au desfășurat misiunile și tuturor celor care m-au susținut pe acest drum. Dezvoltarea instituțională trebuie să continue pentru a câștiga și pe mai departe încrederea cetățenilor în această instituție fundamentală în arhitectura de securitate a statului român”, a conchis el.

Materialul de bilanț prezentat de acesta în cadrul declarației de presă susținută la sediul MAI poate fi vizualizat AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *