Lucian Bode prezent la Școala de Vară a Organizației Seniorilor din PNL

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, vicepreședinte al Camerei Deputaților a fost prezent la Școlii de Vară a Organizației Seniorilor liberali, ocazie cu care a transmis un mesaj de mobilizare.
„Am avut plăcerea de a participa la deschiderea lucrărilor Școlii de Vară a Organizației Seniorilor din PNL, unul dintre pilonii importanți ai partidului, cu o contribuție esențială la viziunea, activitatea și politicile liberale.
Problemele vârstnicilor ocupă un loc relevant în agenda de priorități a PNL. Drept dovadă, în guvernările liberale din ultimii trei ani, pensiile au fost crescute de trei ori.
Abordarea guvernărilor PNL a fost mereu una integratoare, în care solidaritatea cu cei vulnerabili și susținerea mediului de afaceri se completează reciproc. Seniorii liberali știu că cel mai mare aliat al pensionarilor și cel mai mare contributor al sistemului de pensii este întreprinzătorul privat, care merită să fie sprijinit, nicidecum pedepsit.
Le-am cerut seniorilor liberali să se implice în relaționarea partidului cu cetățenii de vârsta a treia, care trebuie să cunoască adevărul: PNL se opune oricăror promisiuni deșarte și cadouri otrăvite, vehiculate de cei care doresc să obțină cu orice preț un profit electoral pe spatele categoriile sociale vulnerabile.
Le mulțumesc celor mai experimentați și înțelepți membri ai partidului nostru pentru forța și implicarea pe care au manifestat-o în perioada lor activă. Grație lor, PNL este, de decenii, un partid puternic care astăzi poate asigura stabilitatea guvernării și a țării.”, secretarul general al Partidului Național Liberal, vicepreședinte al Camerei Deputaților Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *