Lucian Bode și soția Karina, în atenția serviciului de taxe și impozite

Lucian Bode și soția sa, Karina, au domiciliul în Zalău, iar autoritățile fiscale din oraș i-au înștiințat că pe numele lor a fost emisă o decizie de impunere, scrie Fanatik.ro


Lucian Bode a ocupat mai multe poziții cheie în Guvern, fiind unul din oamenii de încredere ai președintelui Klaus Iohannis. În prezent, Bode este ministru de interne, funcție pe care o ocupă din 23 decembrie 2020. Bode a rămas ministru și după de guvernul Florin Cîțu a fost demis, în octombrie 2021, prin moțiune de cenzură.

Anterior, Lucian Bode a bifat două mandate de deputat, dar și alte portofolii de ministru al economiei, ministru al transporturilor și ministru al justiției. În această perioadă, marcată de conflictul militar dintre Rusia și Ucraina, Lucian Bode coordonează activitatea centrelor mobile pentru refugiați, plasate în nordul și estul țării, în Maramureș, Suceava, Botoșani, Tulcea, Iași, Galați, Satu Mare și Vaslui.

Ministrul Lucian Bode e preocupat de refugiații din Ucraina

La începutul conflictului a fost un aflux uriaș de refugiați, aproape 200.000 intrând în România pînă pe 4 martie. “Urmărim aspecte de interes operativ la frontiera României și pot să vă spun că la frontiera cu Ucraina au fost depistați în trecere sau tentativă de trecere ilegală a frontierei 20 de persoane, 20 de cetățeni ucraineni”, a explicat recent Lucian Bode.

”Autoritățile locale sau societatea civilă au pus la dispoziția cetățenilor ucraineni care au intrat în România 12.324 de locuri de cazare la nivel național. Totodată, platforma operaționalizată la nivelul guvernului, Împreună ajutăm mai mult, a centralizat până acum 5396 de oferte de suport”, a mai explicat ministrul de interne.

Soția lui Lucian Bode este director de grădiniță

Lucian Bode este însurat cu Karina, o educatoare care este director la o grădiniță din Zalău. În august 2021, Karina Bode a fost la un pas să fie numită, la inițiativa lui Sorin Câmpeanu, ministrul educației, la Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

În presă s-a relatat că soția lui Lucian Bode nu ar fi acceptat însă un post de conducere la centrul care reunește cei mai buni experți în politici publice și în științele educației, preferând să fie un angajat cu atribuții în domeniul educației timpurii, în care Karina Bode are o experiență de peste 20 de ani.

Sursa Foto & text Fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *