Mai mulți hoți de lemne, depistați de polițiștii sălăjeni

Polițiștii din Sălaj au depistat în cursul zilei de ieri, mai multe persoane, care transportau cu vehiculele material lemnos fără documente legale. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

La data de 5 ianuarie a.c., ora 15.45, polițiștii Postului de Poliţie Cizer au oprit, pentru control, pe Drumul Județean 108G, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Mirşid.

Șoferul transporta masă lemnoasă în valoare de 179,3 lei, deși nu avea documente de provenienţă sau transport.

La scurt timp (5 ianuarie a.c., ora 16.30), polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, împreună cu jandarmi, au depistat în trafic, pe Drumul Județean 108A, prin localitatea Buciumi, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Bocşa, în timp ce transporta cu autoturismul material lemnos în valoare de 185,9 lei, fără a deține aviz de însoțire.

Două ore mai târziu (5 ianuarie a.c., ora 18.20), polițiștii Postului de Poliţie Sâg au oprit, pentru control, prin localitatea Tusa, o autoutilitară condusă de un bărbat, din județul Cluj.

În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul transporta masă lemnoasă, în valoare de 290 de lei, fără a avea documente legale.

În toate cazurile, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2000 lei, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat și predat Ocolului Silvic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *