Marcel Ciolacu: Prioritatea mea este să găsesc soluţii pentru a corecta inechităţile sociale

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că prioritatea sa din aceste zile este să găsească soluţii pentru corectarea inechităţilor sociale adunate în zece ani.

„Prioritatea mea din aceste zile este să găsesc soluţii pentru a corecta inechităţile sociale adunate într-un deceniu. De aceea, am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale şi să mi-l dedic întâlnirilor cu reprezentanţii tuturor categoriilor sociale care reclamă asemenea nedreptăţi. Ieri, am discutat cu sindicaliştii din domeniul ordinii publice, din poliţie şi sistemul penitenciar. Astăzi, cu oamenii din sistemul apărării naţionale. Iar, înainte de întâlnirea de mâine cu liderii Sanitas, am vrut să-i ascult pe cei de la baza sistemului sanitar – medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal TESA şi să aflu cum văd ei rezolvarea situaţiei din acest domeniu. Pentru asta am fost la Spitalul Universitar din Bucureşti”, a menționat Marcel Ciolacu.

El a menţionat că, în acelaşi timp, s-a asigurat că la Guvern se lucrează la finalizarea actelor agreate cu fermierii şi transportatorii.

„Indiferent cât de complicat va fi, sunt convins că vom găsi, împreună cu liderii responsabili din toate domeniile prioritare ale societăţii, rezolvări echilibrate la problemele cu care se confruntă. Cred că românii nu mai aşteaptă de la liderii lor tăieri de panglici şi hore, ci soluţii concrete şi oneste care să genereze echitate socială!”, a mai punctat Ciolacu.

One thought on “Marcel Ciolacu: Prioritatea mea este să găsesc soluţii pentru a corecta inechităţile sociale

  1. Bine ar fi dacă s-ar orienta și spre domeniul privat. Atât angajați cat și angajatori.Despre ei nu se interesează decât de taxe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *