Medicul orădean Irina Mihaela Gheban a preluat conducerea UPU Zalău

Șefia UPU Zalău a fost preluată de Irina Mihaela Gheban, medic specialist în Medicină de urgenţă la UPU-SMURD Oradea. Aceasta a fost detașată, începând de miercuri, 7 decembrie, pe postul de șef al Urgențelor.

Între anii în 2010-2016, medicul orădean Irina Mihaela Gheban a urmat cursurile Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, Ulterior, a fost medic rezident – Medicină de Urgență la Spitalul Clinic Judeţean De Urgenţă Oradea, iar din ianuarie 2022 până în prezent a lucrat ca medic specialist – Medicină de urgenţă la Upu-Smurd Oradea, poziție din care a venit, prin detașare, la Zalău, ca șef al Unității de Primiri Urgențe în cadrul Spitalului Județean de Urgență.
„Am încredere că împreună cu conducerea SJU Zalău vom reuși, în cel mai scurt timp, să găsim o soluţie la criza de medici din UPU. Suntem mulți medici tineri în acest spital, care ne dorim schimbări, pentru a avea un spital de nivel european. Am fost impresionată să văd susţinerea de care ne bucurăm, câţi colegi au această mentalitate şi îşi doresc ca spitalul să evolueze. Vin generații noi, cu soluții noi, iar lucrurile deja încep să meargă în direcția favorabilă, întrucât avem sprijinul conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău şi al instituţiilor care asigură buna desfăşurare a activităţii UPU- SMURD”, a declarat dr. Gheban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.