Mega-protest la Viena. Eurodeputatul Terheș invită toți românii din Austria să participe

Măsurile tiranice din perioada pandemiei, dar și zvonurie implementării noului tratat pandemic au alarmat populația din Austria, astfel că mai mulți lideri civici au decis să se unească și vor organiza un protest la Vierna, duminică 1 octombrie.

Societatea civilă l-a invitat să participe, dar și să vorbească, pe europarlamentarul român Cristian Terheș, cunoscut ca vocea libertății și a respectării drepturilor omului din Parlamentul European. Este singurul politician român care a fost invitat să vorbească în fața a sute de mii de străini din întrega Europă.

Nu e pentru prima dată când eurodeputatul Terheș participă la proteste în țări din Europa, unde este invitat inclusiv ca și speaker. Sălăjeanul Terheș a luat parte la mega-protestele din perioada pandemiei în Belgia, Norvegia, Suedia, Anglia, Spania sau Italia.

Duminică, 1 octombrie, începând cu ora 11:30 voi fi la un protest în Viena, unde voi și vorbi.
Protestul este organizat de mai mulți lideri civici austrieci care s-au opus măsurilor tiranice din perioada pandemiei. Protestul din 1 octombrie este împotriva implementării noului tratat pandemic, ce se dorește adoptat, și pentru apărarea libertății, democrației și suveranității naționale.
Protestul începe din Heldenplatz, fiind urmat de un marș prin Viena.
Dacă sunteți prin zonă, sau știți pe alții ce sunt, vă/îi aștept la protest în Viena mâine, duminică, 1 octombrie, începând cu ora 11:30, în Heldenplatz. Anunțați-i pe cât mai mulți să vină la protest! #EuropeForFreedom transmite europarlamentarul Cristian Terheș.

One thought on “Mega-protest la Viena. Eurodeputatul Terheș invită toți românii din Austria să participe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *