Primarul Ioan Șandor face investiții masive în modernizarea sistemului educațional din Someș Odorhei

Primăria Someș Odorhei condusă de primarul liberal Ioan Șandor este preocupată să ofere elevilor și cadrelor didactice cele mai bune condiții de învățare și predare. În acest sens, primarul Ioan Șandor a câștigat o finanțare în valoare de 954.000 lei prin PNRR – fonduri europene pentru dotarea unităților de învățământ cu mobilier nou.

Astfel, toate clasele din toate școlile de pe raza comunei Someș Odorhei vor fi modernizare și vor fi echipate cu bănci noi, scaune, table noi și tot ce este necesare pentru buna funcționare a cursurilor.

Microbuz școlar electric pentru transportul elevilor

O altă veste bună pentru elevi este faptul că primarul Ioan Șandor a câștigat o finanțare europeană pentru achiziția unui microbuz școlar electric în valoare de 720.000 lei de care vor beneficia elevii din localitățile mai îndepărtate de unitățile de învățământ. Consiliul Județean Sălaj a sprijinit comuna Someș Odorhei în accesarea acestor fonduri, astfel că în scurt timp elevii din comună vor beneficia de un transport școlar modern și eficient.

Programul „Masă caldă în școli continuă” și anul acesta

Cei 291 şcolari şi preşcolari de la Şcolile şi grădiniţele din Someş Odorhei, Domnin şi Şoimuş vor beneficia de o masă caldă, prin programul național derulat de Guvernul României.

Elevii vor beneficia zilnic, cu titlu gratuit, de un sprijin alimentar, constând într-o masă caldă, în limita valorii zilnice de 15 lei/beneficiar, inclusiv TVA.

“Mă bucur că acest program continuă. Este un lucru atractiv pentru copiii cu posibilităţi mai reduse şi este un lucru bun să primească în fiecare zi câte o masă caldă”, a spus Ioan Şandor, primarul comunei Someş Odorhei.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *