Mihai Lazăr, primar de oraș: „Cine nu muncește, nu primește!”

Pe principiul „nu munceşti, nu primeşti”, primarul orașului Șimleu Silvanieim a scos la curățenie persoanele beneficiare de ajutor social. Cu mic cu mare, câteva zeci de persoane vin zilnic la Primăria orașului Șimleu Silvaniei pentru a presta ore de muncă în folosul comunității, majoritate dintre ei fiind beneficiari ai ajutoarelor sociale.

Cristian Lazăr, primarul orașului Șimleul Silvaniei:
„Zeci de persoane se prezintă în fiecare dimineață la Primăria Șimleu Silvaniei și sunt repartizate pentru muncă în favoarea comunității. Toate persoanele responsabile trebuie să-și facă datoria față de comunitate. Fiecare trebuie să participe la bunul mers al orașului. Unii plătesc impozite și taxe alții muncesc pentru beneficiile pentru care le primesc. Rezultatele se văd. Orașul este într-o permanentă mișcare și rezultatele se văd.”

Primarul Cristian Lazăr are 28 de ani și a fost ales în 2021, după ce fostul primar și-a pierdut mandatul și e decis să schimbe fața orașului: Am depus proiecte în valoare de peste 50 milioane de euro.

La această oră încep lucrările de modernizare pentru 23 străzi ale orașului, se lucrează la reabilitarea termică a blocurilor, se construiește o creșă de la zero și cel mai important, încep lucrările la reabilitarea și modernizarea Spitalului Orășenesc. Valoarea totală a proiectelor în execuție e de peste 28 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *