Mihai Tămaș ales noul președinte al USR PLUS Sălaj

Filiala USR PLUS Sălaj a organizat alegeri interne, în urma cărora Mihai Tămaș
a fost ales preşedinte al filialei, alături de o nouă echipă a Biroului Județean. Noua structură de conducere va avea un mandat de 3 ani.

Noii vicepreședinți ai filialei USR PLUS Sălaj sunt Nicolae Olar, Ciprian Lupaș, Ovidiu Gherman și Vlad Dărăban. 

Din noua echipă a Biroului Județean mai fac parte Cosmin Ardelean, Sorin Suciu, Zoltan Takacs, Sergiu Baidoc, Adrian Cotoi, Florin Pop, David Pintican și Ioniță Mureșan.

Pentru cele 12 locuri din Biroul Județean au candidat 21 de membri USR.

Alături de Mihai Tămaș pentru postul de președinte al filialei a candidat Ciprian Lupaș, noul președinte fiind ales cu 44 de voturi din cele 78 valabil exprimate.

Președintele USR PLUS Sălaj, Mihai Tămaș a declarat că: „Noul mandat ne reponsabilizează și în același timp reprezintă o provocare, întrucât este mandatul în timpul căruia vor avea loc patru rânduri de alegeri, cele din 2024. Atât mediul urban, cât și mediul rural sunt bine reprezentate în cadrul Biroului Județean și cu siguranță vom reuși o apropiere mai mare față de cetățeni.

Le mulțumesc tuturor colegilor, în primul rând tuturor celor ce au participat la vot în Conferința Județeană, organizatorilor și comisiei electorale pentru munca depusă.

Felicitări sincere colegului Ciprian Lupaș și celorlalți colegi ce și-au asumat un rol în viitorul Birou Județean”. 

La Conferința Județeană USR PLUS Sălaj, care s-a desfășurat în două tururi de scrutin, au participat 80 de delegați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.