Doctorul sălăjean Alexandru Iliescu, Chief Scientist și speaker la webinarul Docviser

Alexandru Iliescu, Chief Scientist și speaker la webinarul Docviser, vorbește despre beneficiile pe care le-a adus platforma în activitatea sa zilnică și pe care le va prezenta în cadrul webinarului.

📆 Webinarul gratuit va avea loc pe data de 17 Noiembrie ora 17:00 și se va desfășura în mediul online pentru a fi accesibil pentru toți oncologii din România.
✅ Înregistrează-te acum: https://docviser.io/webinar/
Ce este Docviser?
O soluție creată pentru medici și staff-ul medical dintr-o clinică oncologică care asigură administrarea eficienta a tratamentelor folosind ultimele standarde internaționale, scurtarea timpului unui pacient în clinică, management-ul rapid al acestora și crează un mediu eficient de lucru în clinică. O inovație dezvoltată cu implicarea directă a specialiștilor oncologi care ajută la asigurarea unor servicii medicale de înaltă calitate.
_____
Alexandru Iliescu (Co-Founder, Chief Scientist & Webinar speaker): „Docviser este o inovație unică pe piață care acoperă lacunele și nevoile colegilor oncologi din România. Platforma face munca de zi cu zi a oncologilor mai ușoară și mai eficientă. Prin utilizarea platformei Docviser am observat o creștere puternică a eficienței noastre, am au redus timpul de așteptare al pacienților în clinică și timpul de administrare a unui tratament.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *