Ministrul Familiei și Tineretului, Natalia Intotero, în vizită oficială la Jibou

Joi seara, 16 mai, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, s-a aflat într-o vizită oficială la Jibou. 

Ministrul Natalia Intotero a participat la premierea câștigătorilor celei de a III-a ediții a proiectului Viceprimar pentru o zi, fiind invitată de primarul Dan Ghiurco, viceprimarul Vlad Pașcalău și de deputatul PSD Sălaj, dr. Florian Neaga.

Evenimentul a avut loc la Casa Orășenească de Cultură Jibou, începând cu ora 19.00. Sala a fost arhiplină de tineri, elevi și cadre didactice.

„Pentru mine este o mare onoare pentru că m-ați invitat la acest eveniment. Cred că sunteți singura localitate din România, la nivel urban, care are un astfel de proiect de implicare a tinerilor în procesul decizional. Sunteți etalon, felicitări dl primar, dl viceprimar. Este foarte important ca exemplul vostru să fie dus mai departe la nivelul celorlalte localități din România. Să fie preluat și să fie dezvoltat. Sunt proiecte extraordinare. Acestea sunt prioritățile Uniunii Europene, de a implica tinerii în procesul decizional. Am venit și voi reveni cu mare drag la Jibou, să fiu alături de acești oameni dragi care au înțeles că trebuie să muncească în echipă, adică alături de întreaga comunitate. 

Vă felicit din tot sufletul pentru că încurajați tinerii să se implice în administrație, ei sunt viitorul și este foarte important ca ei să știe ce înseamnă administrație locală, să-și aleagă apoi o carieră. 

Felicitări încă odată și mult succes pe mai departe că știu că va fi. Vă doresc succes!”, a transmis ministrul Natalia Intotero. 

La eveniment au participat ca și invitați Ionel Ciunt – președintele PSD Sălaj, Florian Neaga – deputat, Florin Florian – candidat la funcția de președinte al CJ Sălaj, subprefectul Alexandru Pura, directori ai unităților de învățământ din Jibou.

Totul a fost la superlativ, evenimentul fiind un real succes. Viceprimarul Vlad Pașcalău a primit laude din partea tuturor invitaților. Ministrului Digitalizării, Bogdan Ivan și a șefului Cancelariei prim-ministrului, Mihai Ghigiu.

Rezultatele obținute până acum sunt dovada că tinerii din Jibou gândesc frumos, că sunt deschiși la minte și că își doresc să acționeze în beneficiul comunității, înțelegând că fiecare are un rol important în construirea viitorului nostru comun. Am încredere în capacitatea lor de a inventa, de a acționa, de a inova, în găndirea lor pozitivă care este motorul construirii viitorului orașului nostru –viceprimar Vlad Pașcalău.

Felicitări tuturor participanților și mulțumiri speciale domnului viceprimar Vlad Pașcalău pentru inițierea acestui proiect extraordinar. De asemenea, mulțumim doamnei Natalia Intotero, Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, pentru prezența sa alături de noi. Împreună, continuăm să sprijinim tinerii și să construim un viitor mai bun pentru Jibou! –  primar Dan Ghiurco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *