Horațiu Cosma – candidatul Alianței „Dreapta Unită USR-PMP” pentru Consiliul Local Zalău

Zălăuanul Horațiu Cosma, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor în madatul ministrului Cătălin Drulă, revine acasă la Zalău și candidează pentru funcția de consilier local municipal.

Horațiu Cosma este un tânăr politician cu experiență, școlit la Cluj și București, specializat în domeniul infrastructură. Horațiu a fost responsabil în Ministerul Transporturilor de infrastructura rutieră mare – și-a pus semnătura pe multe dintre proiectele mari precum Centura Zalăului etapa 2 sau pe tronsoanele de Autostradă care străbat Sălajul.

În 2014 Horațiu Cosma s-a alăturat Asociației Pro Infrastructură, apoi, din 2016, a activat în calitate de consilier în Cancelaria premierului Dacian Cioloș și consilier parlamentar cu atribuții legate de comisia de Transporturi din 2017. În ianuarie 2021 a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, condus de ministrul Cătălin Drulă.

„Sunt Horațiu Cosma și am decis să revin acasă, la Zalău și să pun umărul la modernizarea municipiului nostru. De ce am făcut asta? Pentru că am convingerea că tinerii au puterea să salveze România, la fel cum au puterea să salveze Zalăul. M-am născut, am crescut și m-am format ca om la Zalău. Am avut șansa să îmi continui studiile și cariera profesională la Cluj și la București. Dar am ales să mă întorc ACASĂ și să mă implic în schimbarea pe care fiecare dintre noi o așteptăm. Au fost prea multe dezamăgiri în ultimii 34 de ani. E în primul rând datoria noastră, a tinerilor, să demonstrăm, prin fapte, că se poate face treabă pe bune, că speranța nu e pierdută. Zalăul trebuie să devină un cămin pentru toți zălăuanii, un oraș modern, de secol 21, în care tinerii să se întoarcă acasă, familiile să înflorească, iar antreprenorii să lanseze noi oportunități. Un oraș de care să fim mândri cu adevărat, de la trotuarele din cartiere, asfaltul de pe drumuri, spațiile verzi și până la marile investiții strategice pentru dezvoltarea pe termen lung. Orașul nostru are nevoie ca de aer de o centură rutieră modernă, care să scoată traficul infernal din oraș, să reducă poluarea și să aducă noi oportunități economice fiecăruia dintre noi. Și mai are nevoie de o autostradă care să conecteze orașul de rețeaua europeană de mare viteză. Să ajungem de la Zalău la Cluj sau la Oradea doar pe autostradă într-o jumătate de oră. Vreau să transformăm în realitate aceste proiecte. Împreună. Fiindcă doar așa municipiul nostru va deveni un magnet pentru marii investitori naționali și internaționali. Care să vină aici, să își deschidă afacerile, să ofere locuri de muncă bine plătite și să contribuie substanțial la bugetul local. Cu acești bani, vom putea investi în școli, spitale, drumuri, trotuare, piste de biciclete, parcuri, locuri de joacă, evenimente culturale, sportive sau proiecte turistice. Este singura cale pentru a readuce tinerii înapoi în Zalău, să își întemeieze familii aici, să prospere și să ducă mai departe moștenirea acestui loc minunat. Cu Gabriela Carmen Olar primar și echipa de consilieri ai Alianței Dreapta Unită, municipiul nostru va înflori. Putem mai mult. Facem mai bine”, ne-a transmis Horațiu Cosma – candidat la funcția de consilier local Municipiul Zalău.


Comandat de Partidul Uniunea Salvați România – filiala Sălaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP”) și realizat de SC Monitorul de Salaj SRL. CMF: 21240009


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *