Ministrul Lucian Bode prezent la inaugurarea VO Satu-Mare

M

Secretarul general al PNL, ministrul de Interne Lucian Bode a făcut, vineri, o vizită în Satu Mare. El a transmis, după o întâlnire cu aleşii locali liberali din judeţul Satu Mare, că performanţa unei guvernări stă în soliditatea echipei.

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: „Astăzi s-a deschis traficul pe VO Satu-Mare, un obiectiv de infrastructură cu impact major pentru întreaga regiune de Nord-Vest. Proiectul VO Satu Mare este unul strategic, fiind un proiect cu puternice implicații transfrontaliere.

Șoseaua de ocolire Satu-Mare este parte a drumului expres care va face legătura cu Ungaria prin viitorul punct de trecere al frontierei de la Oar.

Această dezvoltare la nivel de infrastructură de la granița româno-ungară constituie o punte de legătură cu rețeaua europeană de transport, dar și o alternativă mult așteptată pentru reducerea presiunii existente pe PTF Petea.

Guvernul Nicolae Ciucă susține investițiile prin adoptarea de măsuri pentru toate sectoarele economice grav afectate de crizele multiple suprapuse.

Planul cu măsuri economice si sociale de sprijin aflat deja în implementare este permanent ajustat și constituie plasa de siguranță în fața șocurilor economice provocate de crizele existente”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *