VIDEO| Citadin realizează lucrări de anvergură pe str. Lt. Col. Teofil Moldoveanu din cartierul Porolissum

M
Primăria Municipiului Zalău prin compania Citadin realizează, în prezent, ample lucări de modernizare a străzii Lt. Col. Teofil Moldoveanu din cartierul Porolissum. Printre investiții se numără canalizare pluvială, numeroase locuri de parcare, teren de sport și parc de joacă pentru copii.
Practic, o parte importantă din cartier va fi modernizat și va căpăta un aspect modern și îngrijit cu străzi și alei asfaltate, iluminat public modern, mobilier urban nou – bănci și coșuri de gunoi, spații de recreere, parc de joacă și teren de sport, locuri de parcare suficiente.
Atracția principală va fi amenajarea peisagistică a văii Sărmaș care va putea fi traversată pe cele două pasarele pietonale ce urmează să fie realizate în cadrul proiectului de reabilitare a zonei.
Angajații Citadin lucrează la asfaltarea aleilor dintre blocuri și la consolidarea ambelor maluri ale văii Sărmaș cu zid de sprijin din gabioane. Prin acest proiect de investiții se va asigura accesul la infrastructuri imbunătăţite pentru rezidenţii zonei respective şi pentru toţi participanţii la trafic din zonele respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *