Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat în direct la B1TV că a învins coronavirusul

Președintele PNL Sălaj și ministru al Transporturilor în Guvernul Orban, Lucian Bode a învins CORONAVIRUSUL, asta după ce a fost diagnosticat la începutul lunii. Informația a apărut azi dimineață la B1 TV, unde ministrul Lucian Bode a avut o intervenție în direct, vorbind despre situația lucrărilor la autostrăzi.

Ministrul Bode s-a autoizolat la locuința din Municipiul Zalău, unde s-a și tratat. Liderul PNL Sălaj a avut o formă ușoară de COVID, iar pe data de 17 noiembrie urmează să iasă din izolare și să-și reia activitatea la minister.

Mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut cu bine prin această încercare. Sunt în izolare. Aștept ziua de 17 noiembrie, ziua a 14-a. A fost o formă ușoară și dinamica cu care se desfășoară activitatea de la Ministerul Transporturilor nu prea mi-a dat posibilitatea să mă gândesc foarte mult la boală. Am fost în videconferințe aproape în fiecare zi. Pregătim planul operațional pentru iarna 2020-2021 cu tot ce înseamnă stocuri, materiale, utilaje, personal, contracte (…)”, a declarat ministrul Lucian Bode în direct la B1TV.

Într-o postare pe reţelele de socializare din 4 noiembrie, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat că a fost infectat cu noul coronavirus.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 şi, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toţi paşii ceruţi de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice şi am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, a scris pe Facebook președintele PNL Sălaj, Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *