Modificare temporară a accesului la UPU-SMURD Zalău


🏥 Proiectul privind extinderea, modernizarea și dotarea UPU-SMURD la Spitalul Județean de Urgență Zalău, derulat de Consiliul Județean Sălaj din fonduri europene, intră, începând de mâine, într-o nouă fază.

🩼🚑 Astfel, de vineri, 4 august, accesul pacienților și al ambulanțelor în Urgența unității medicale se va realiza prin zona nou creată prin extinderea posterioară a clădirii spitalului. Această măsură temporară este necesară pentru a asigura continuitatea serviciilor medicale de urgență, în contextul derulării lucrărilor de extindere frontală, finisaje și instalații, în spațiul în care a funcționat până acum Secția UPU-SMURD.

📌 „În această perioadă, întregul personal al unității sanitare depune eforturi susținute pentru ca toți pacienții să fie mulțumiți și să beneficieze de servicii medicale de calitate. Suntem conștienți că aceste investiții de anvergură, desfășurate simultan cu funcționarea, în condiții normale, a UPU-SMURD, pot crea disconfort, dar avem convingerea că rezultatele finale vor aduce beneficii semnificative comunității și vor contribui la îmbunătățirea substanțială a condițiilor de diagnosticare și tratament pentru sălăjeni. Le mulțumim tuturor pentru înțelegere și sprijin”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

📋 Conform graficului de execuție, lucrările pentru extinderea frontală a Unității de Primiri Urgențe vor fi finalizate în decembrie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *