Municipiul Zalău se transformă într-un ”SMART CITY” în viitor

 

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas și administratorul public, Călin Forț, alături de reprezentanți de la toate direcțiile din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, au participat astăzi, în Sala Avram Iancu, la o perezentare despre ce înseamnă un oraș smart. Prezentarea a fost susținută de mai mulți reprezentanți ai celei mai mari companii din Spania, Etra, care desfășoară activități în domeniile energiei verzi și a tehnogiei de ultimă generație.

Grupul Etra este dedicat punerii în slujba societății a celor mai avansate tehnologii în domeniile mobilității, traficului și rețelei de transport, iluminat, energie, securitate și comunicații. Cu o eperiență de zeci de ani, Etra a devenit principalul furnizor de cercetare-dezvoltare, tehnologie, inginerie, instalare și operare de sisteme de management și control pentru mobilitate și infrastructuri inteligente.

„Dacă vedem orașul ca pe un organism viu aflat într-o continuă transformare, proiectele SMART CITY sunt fără îndoială necesare. Așadar întâlnirea de astăzi este de bun augur, iar prezentările făcute pot fi soluții pentru ca Zalăul să fie un oraș interesant pentru prezent și viitor”, a transmis Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *