Noi școli și grădinițe închise de Prefectura Sălaj, iar elevii obligați să învețe online

În urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj, desfășurată în data de 22 octombrie 2020, sub coordonarea prefectului județului Sălaj, Marcel Virgil Țurcaș, au fost adoptate următoarele:
– 1. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor/activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru elevii/preşcolarii, din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Deja şi din cadrul unităţii de învăţământ subordonate, Grădiniţa cu program normal Deja, judeţul Sălaj.
(2) Şcoala Gimnazială nr. 1 Deja şi unitatea de învăţământ subordonată, Grădiniţa cu program normal Deja, comuna Sălăţig, judeţul Sălaj îşi vor desfăşura cursurile/ activităţile pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor la cursuri/ activităţi online.
– 2. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru elevii Şcolii Gimnaziale “Bathory Istvan” Şimleu Silvaniei.
(2) Şcoala Gimnazială “Bathory Istvan” Şimleu Silvaniei îşi va desfăşura cursurile pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor la cursuri online.
– 3. (1) Se aprobă reluarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” pentru tot efectivul de elevi ai Şcolii Primare Poiana Onţii, unitate de învăţământ subordonată Şcolii Gimnaziale nr. 1 Cristolţ.
(2) Şcoala Primară Poiana Onţii, îşi va desfăşura cursurile pe scenariul 1 (VERDE), cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecție.
– 4. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru tot efectivul de preșcolari din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit Crasna şi pentru grupa combinată – secţia română şi grupa mijlocie – secţia maghiară din cadrul Grădiniţei cu Program Normal Crasna, unităţi de învăţământ subordonate Liceului Tehnologic “Cserey-Goga” Crasna.
(2) Grădiniţa cu Program Prelungit Crasna îşi va desfăşura activităţile pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
(3) Grădiniţa cu Program Normal Crasna rămâne pe scenariul 1 (VERDE), cu restul efectivului de preşcolari care vor desfăşura activităţi în sistem “faţă în faţă”, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecție.
– 5. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru preșcolarii din grupa mică A din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit nr.3 Şimleu Silvaniei.
(2) Grădiniţa cu Program Prelungit nr.3 Şimleu Silvaniei rămâne pe scenariul 1 (VERDE), cu restul efectivului de preşcolari care vor desfăşura activităţi în sistem “faţă în faţă”, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecție.
– 6. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru elevii Şcolii Gimnaziale “Lucian Blaga” Jibou.
(2) Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” Jibou îşi va desfăşura cursurile pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor la cursuri online.
– 7. Suspendarea cursurilor/activităţilor unităţilor de învăţământ mai sus menţionate, se face pe o perioadă de 14 zile, conform propunerilor fiecărui Consiliu de Administraţie, propunere avizată de Inspectoratul Şcolar şi Direcţia de Sănătate Publică.
Hotărârea intră în vigoare în 24 de ore de la data aprobării de către CJSU Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *