S-a stins din viață profesorul Mircea Radu Sorin de la Colegiul API

Inima API a încetat să mai bată câteva secunde

Inima noastră comună a refuzat să mai bată câteva clipe la auzul veștii șocante, de necrezut și de neacceptat, că dragul nostru coleg Mircea Radu Sorin a încetat să mai fie fizic cu noi.

Un om de o valoare inestimabilă, de o inteligență și cultură rare, care ne-a uimit întotdeauna cu calmul lui, promptitudinea replicilor, umorul debordant, autoironic și de multe ori negru și bunătatea nemărginită. Plecarea lui ne-a lăsat descumpăniți, în lacrimi necontenite înecate în frustrare și neputință, într-o durere care ne împietrește.

A trecut prin multe, a reușit să învingă cancerul, credeam că se va bucura de pensie mulți ani și că va fi în continuare un om pe ale cărui sfaturi ne vom putea baza, cu care vom continua să purtăm conversații care ne vor pune la încercare inteligența, pe viziunea superioară a unui om extraordinar.

Vom purta mereu în suflet amintirile pe care am avut onoarea să le creăm cu domnia sa, persoana sa mereu dătătoare de bună dispoziție, iar noi vom fi mult mai săraci sufletește. Un crâmpei din ceea ce suntem acum i se datorează domnului Mircea Radu, iar privirile noastre se îndreaptă acum spre înălțimi, purtând spre ceruri sufletul lui blând. Domnule Radu, respectul și dragostea noastre nesfârșite vă vor fi alături pe drumul spre odihna eternă!

În lacrimi și greu consolați,

Colegii de la API

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *