Opt persoane depistate într-o noapte fără declaraţie pe propria răspundere

Peste 150 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în cursul zilei de ieri, în județul Sălaj. Opt dintre acestea au fost aplicate pentru lipsa declaraţiei.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, structurile cu atribuţii în domeniu a fost legitimat 968 de persoane, fiind verificate 114 mijloace de transport persoane și 96 societăți comerciale.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 89 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 81 pentru nepurtarea măștii de protecție şi opt pentru lipsa declaraţiei pe propria răspundere. Valoarea totală a acestora este de 22000 lei.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au aplicat și polițiștii locali 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 500 lei.

Pe lângă acțiunile desfășurate pentru prevenirea răspândirii noului virus, polițiștii au mai desfășurat şase acțiuni punctuale, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 62 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8000 lei.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului  judeţ.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *