Parlamentarii UDMR se angajează să promoveze campania de vaccinare

Având în vedere că în ultima perioadă, în spațiul public, au apărut mai multe informații false, care încurajează societatea să se opună vaccinării, grupul parlamentar al UDMR a decis, în unanimitate, să acționeze responsabil și să se angajeze în promovarea campaniei de vaccinare.

Parlamentarii UDMR subliniază că eforturile experților în domeniul medical nu ar trebui plasate pe aceeași pagină cu știrile false, care, pe lângă faptul că sunt derutante, generează o atitudine nejustificată împotriva oamenilor și a științei.

„Credem că imunizarea reduce consecințele negative ale coronavirusului și, astfel, protejează familiile noastre și întreaga comunitate de contaminarea cu acest virus. O vaccinare adecvată reduce incidența deceselor provocate de infectarea cu COVID-19”, subliniază membrii grupului parlamentar al UDMR.

Deputații și senatorii UDMR îi încurajează pe oameni să profite de posibilitatea vaccinării, pentru că aceasta este singura modalitate de a pune capăt pandemiei și de a reveni la viața normală.

De asemenea, parlamentarii UDMR atrag atenția asupra efectului negativ provocat de informațiile de tip fake news și îi îndeamnă pe membrii comunităților locale să se informeze din surse credibile, și să nu ia în considerare știrile false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *