Partidul Pro România prezintă candidații pentru Consiliul Local Zalău și Consiliul Județean Sălaj

Pro România Filiala Sălaj vine în fața alegătorilor și propune candidați noi intrați în politică, oameni care activează în mediul privat și care au făcut performanță în domeniile în care lucrează. 

Echipa Pro România pentru Consiliul Local Zalău și Consiliul Județean Sălaj:

Sorin Pop – 53 de ani, căsătorit, 1 copil, fost cadru MAI, activează în mediul antreprenorial și este președintele Pro România Filiala Sălaj.

„Dragi membri și susținători ai Pro România Sălaj,
Astăzi, mai mult ca niciodată, vocea și acțiunea fiecăruia dintre noi contează. Într-o lume plină de provocări, implicarea noastră poate face diferența între stagnare și progres. Pro România Sălaj este mai mult decât un nume; este o mișcare, o forță unită de voința de a schimba lucrurile în bine.
Fiecare dintre voi este o parte vitală a acestei comunități. Fiecare idee, fiecare gest, fiecare minut investit în acest proiect este o cărămidă în construcția viitorului nostru comun. Nu subestimați niciodată puterea unității și a solidarității. Împreună, putem aduce schimbarea pe care ne-o dorim.
Vă încurajez să vă implicați, să vă faceți auzite ideile și să contribuiți cu energie și pasiune. Fiecare voce contează, fiecare acțiune contează. Haideți să fim protagoniștii schimbării, să fim constructorii unei Românii mai bune, mai drepte, mai prospere” – Sorin Pop, președinte Pro România Sălaj. 

Ionuț Pop – antreprenor de peste 20 de ani, de profesie economist, absolvent de studii superioare, implicat în numeroase campanii umanitare și pasionat de sport.

„Îmi doresc ca toți tineri performanți să se facă auziți în Consiliul Local Zalău ! Pasiunea și determinarea noastră alimentează dezvoltarea comunității” – Ionuț Pop.

Florin Marian-Raț – 46 de ani, căsătorit, 1 copil, de profesie inginer, administratorul celei mai mari firme de pază și securitate din județ SC DiaGuard SRL, cu peste 70 de angajați. Susține echipa de minifotbal DiaGuard cu rezultate la nivel național.

„Candidez pentru a schimba modul de a interpreta politica și pentru a susține mediul de afaceri din județul Sălaj” – Florin Marian-Raț.

Daniela Porumb – 47 de ani, căsătorită, 1 copil, de profesie economist, manager într-o multinațională de peste 20 de ani, iar activitatea principală este formarea de echipe performante pentru vânzări.

„Sunt un om de cuvânt, îmi place corectitudinea, susțin competența și profesionalismul” – Daniela Porumb.

Ionuț Crișan – 35 de ani, căsătorit, 2 copii, de profesie jurist, absolvent al UBB Cluj, licențiat în Drept Penal, este lider într-o multinațională din Zalău, unde activează din anul 2018, este pasionat de domeniul auto și agricultură, lucrează 13 hectare de pământ în Plesca.

„Sunt un om harnic și gospodar care a reușit să facă multe lucruri în viață și am decis să candidez ca să pot face și pentru județul Sălaj” – Ionuț Crișan.

Votați pe 9 iunie Pro România pentru Consiliul Local Zalău. Poziția 6 pe buletinul de vot.

Votați pe 9 iunie Pro România pentru Consiliul Județean Sălaj. Poziția 9 pe buletinul de vot.


Comandat de Partidul Pro România Filiala Sălaj și realizat de SC Monitorul de Salaj SRL. CMF: 21240019


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *