Patru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere constatate de poliţişti

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Sălaj au constatat patru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, trei dintre acestea fiind de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale. 

Prima infracţiune a fost constatată la data de 10 martie a.c., ora 16.10. Poliţiştii din Cehu Silvaniei au depistat un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Cehu Silvaniei, care conducea un tractor cu remorcă, pe strada Hododului din localitate.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că remorca nu era înmatriculată/înregistrată.

În aceeaşi zi (10 martie a.c., ora 17.59), poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida au depistat în localitatea Creaca un autoturism condus de un tânăr de 41 de ani, din judeţul Bacău.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faptă similară a fost constatată şi de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău. La data de 10 martie a.c., în jurul orei 18:00, poliţiştii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Ip.

La testarea cu alcooltestul a rezultat o valoare pozitivă, respectiv, 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultima infracţiune a fost constatată în jurul orei 19.00, de poliţiştii din Şimleu Silvaniei. Un bărbat de 62 de ani, din Şimleu Silvaniei, a fost depistat pe strada Partizanilor, din localitate, în timp ce conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor, materialul probator va fi înaintat unităţilor de parchet competente, cu propuneri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *