Peste 1,2 milioane de măști intermediate de UDMR ajung în 12 județe din Transilvania

Având în vedere agravarea situației epidemice, mulțumită președintelui grupului de investiții Chi Fu, Frank Liu, și cu ajutorul Guvernului maghiar, alte aproape 1,2 milioane de măști de protecție au ajuns în Transilvania.

La cererea UDMR, două ambulanțe au ajuns în primăvară. Cele 1,2 milioane de măști chirurgicale vor beneficia din nou personalul Fundației Sf. Francisc și copiii în grija lor, personalul Fundației Caritas și al Fundației Diakonia, precum și școlilor, căminelor de îngrijire medicală, instituțiilor de îngrijire a sănătății și bisericilor din 16 județe transilvănene, transmite UDMR într-un comunicat de presă.

Din totalul de materiale de protecție, 44.000 de măști ajung în județul Sălaj, urmând a fi distribuite de reprezentanții UDMR – filiala Sălaj.

Un reprezentant al comunității maghiare din Sălaj, a declarat că: „Vom distribui aceste materiale de protecți în spitale, cămine de bătrâni și în toate școlile din județ, dar și acolo unde există și predare în limba maghiară. Ne bucurăm că și anul acesta pentru a treia oară avem posibilitatea de a intermedia aceste donații în beneficiul tuturor, având în vedere situația epidemiologică alarmantă din România„. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *