Peste 80 de societăți comerciale verificate în 24 de ore

Polițiști, jandarmi și polițiști locali continuă activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Peste 80 de societăți comerciale au fost verificate.

La data de 5 noiembrie a.c., echipele de control au verificat cu privire la respectarea măsurilor impuse 962 de persoane, 262 mijloace de transport persoane, dintre care 72 au fost mijloace de transport public în comun.

De asemenea au fost verificate și 84 de societăți comerciale, dintre care 45 au fost restaurante/terase/alte medii de interes.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 91 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Alte 17 sancțiuni au fost aplicate de jandarmii salajeni, dintre care 14 pentru nepurtarea măștii de protecție, iar trei au fost aplicate operatorilor economici.

Șapte sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au fost aplicate și de polițiștii locali.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 22000 lei.

Totodată, au fost desfășurate și 24 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost aplicate 49 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8600 lei.

În activități au fost angrenați 85 de polițiști, 50 jandarmi și 24 polițiști locali.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte toate restricțiile impuse și să nu se expună la riscuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *