Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, îndeamnă sălăjenii la responsabilitate

Având în vedere Ordinul nr. 4659815 emis de către Șeful Departamentului pentru Situații De Urgență, în data de 04.11.2020, cu privire la instituirea carantinei zonale pentru municipiul Zalău, județul Sălaj, începând cu data de 05.11.2020, pentru o perioadă de 14 zile, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Ianu Sălăjanu, a transmis un mesaj de responsabilizare a sălăjenilor pentru a ieșii cu bine din această situație pandemică.
Dragi sălăjeni,
În aceste momente dificile, nu pot decât să apelez la conștiința fiecăruia. Noile măsuri impuse, la nivelul unităților administrativ-teritoriale carantinate, au menirea de a stopa răspândirea virusului Sars-Cov2 în comunitate noastră, de a proteja cetățeanul, nu de a-i leza drepturile și libertățile. Fără o colaborare cetățean-stat, nu ne vom înscrie pe un drum al normalității.
Cred cu tărie că toate deciziile adoptate de autoritățile abilitate sunt de bună credință, luate în urma consultării cu specialiștii din domeniul sănătății, acestea fiind imperios necesare pentru comunitatea noastră. Fiecare trebuie să conștientizeze situația dificilă în care ne regăsim și să o trateze cu responsabilitate. Discuțiile adiacente, semănarea sentimentului de dezbinare și prioritizarea scorului electoral în defavoarea vieții, sunt de neacceptat. Așa cum v-am adus la cunoștință în ziua preluării mandatului, voi face mai multă administrație și mai puțină politică. Îmi doresc să nu luați parte la acest “marș” ostentativ și inconștient al unor politicieni, să vă detașați de idei eronate, și să valorificați sfaturile specialiștilor. Aparatul administrativ să nu uite, nicio clipă, că lucrează pentru oameni și nu împotriva lor.
Vă rog să rămâneți sănătoși! Vă rog să dăm dovadă de solidaritate și să redevenim o COMUNITATE!
Președintele Consiliului Județean,
Dinu Iancu-Sălăjanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *