Piața agroalimentară din Dumbrava Nord, cuprinsă într-un proiect de modernizare cu fonduri europene

Primăria Municipiului Zalău va depune o cerere de finanțare pentru realizarea obiectivului de investiții “Modernizare Piața Agroalimentară Dumbrava Nord”, în cadrul Programului Regional Nord Vest 2021-2027.
Până în prezent au fost elaborate documentațiile necesare pentru depunerea cererii de finanțare, iar în cadrul ședinței de Consiliu Local din data de 25 aprilie, la inițiativa primarului Ionel Ciunt, documentația tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții menționat va fi supusă aprobării Consiliului Local. Termenul de depunere a cererii de finanțare este 20 mai 2024.
Prin acest proiect de investiții, administrația locală intenționează să intervină cu lucrări prin intermediul cărora zona va fi reabilitată și modernizată. Astfel, va fi amenajată o clădire cu destinația de Piață agroalimentară, cu cu regim de înălțime parter și etaj, amenajată cu spații propice și grupuri sanitare, iar terenul din jurul clădirii va beneficia de alei de acces și spații verzi.
Această cerere de finanțare pe care Primăria Municipiului Zalău intenționează să o depună prin Programul Regional Nord Vest 2021-2027 se alătură celor pentru Regenerare urbană zona CET și Modernizare culoar de mobilitate urbană cuprins între străzile Valea Miții și Mihai Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *