Vasile Lazăr și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primăria Măeriște

Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Partidului Național Liberal (PNL), filiala Sălaj, s-a întâlnit marți, 23 aprilie, cu candidații partidului din nouă comune (Hereclean, Coșeiu, Bocșa, Șamșud, Sărmășag, Chieșd, Bobota, Carastelec, Măeriște).

Înaintea ședinței, Dinu Iancu Sălăjanu și Paul Maghiu, vicepreședinte PNL Sălaj, au fost alături de Vasile Lazăr și echipa sa la depunerea listelor pentru Primăria și Consiliul Local Măeriște.

“Îi doresc mult succes lui Vasile Lazăr în competiția pentru un nou mandat, cum de altfel le-am urat și celorlalți colegi cu care am avut plăcerea de a mă întâlni azi. Cred în forța organizației noastre pentru că am arătat în ultimii patru ani că suntem o echipă puternică. Vă asigur pe fiecare dintre voi, dragi colegi liberali, de toată încrederea și sprijinul meu în provocările care ne așteaptă”, a declarat Dinu Iancu Sălăjanu.

Vasile Lazăr, gazda întâlnirii, s-a arătat încrezător în șansele de succes ale PNL Sălaj în scrutinul pentru alegerile locale, din 9 iunie 2024. „Avem alături de noi unul din cei mai performanți președinți de consilii județene din România – pe Dinu Iancu Sălăjanu. Sub coordonarea sa și a echipei liberale, administrația județeană a investit în 3 ani și jumătate mai mult decât în ultimii 30 de ani, practic de când s-a reînființat Consiliul Județean, iar în 2023 cât în ultimii 16 ani, cumulat. Eficiența dovedită de Dinu Iancu Sălăjanu și echipa PNL Sălaj în acești ani reprezintă cea mai credibilă premisă pentru a continua dezvoltarea Sălajului și a fiecărei comunități din județ”, a subliniat Vasile Lazăr, primarul comunei Măeriște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *