Planificare Strategică și Management Educațional Modern în Municipiul Zalău

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de cei doi viceprimari, Teodor Bălăjel și Nicoale Fazakas, au participat astăzi, 6 martie 2022, la conferința de final a proiectului Planificare Strategică și Management Educațional Modern în Municipiul Zalău.
Proiectul s-a derulat începând cu iulie 2020, iar în cadrul său au fost organizate cursuri de formare profesională pentru angajații Primăriei Municipiului Zalău și a fost elaborat Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2021 – 2027 al municipiului Zalău.
Proiectul a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, cod SIPOCA 822/ SMIS 136251, valoare fiind de 893.118,80 lei, din care 875.256,42 cheltuieli nerambursabile.
”Mă bucur că am reușit să ne vedem față în față astăzi și să încheiem un proiect important pentru noi, care are două componente, una de formare profesională și una de întocmirea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă 2021 – 2027 al municipiului Zalău. Știm cu toții că managementul resursei umane este poate cea mai importantă problemă în orice organizație, felul în care manageriezi resursa umană se reflectă în activitatea instituției. 95 de persoane au participat la aceste cursuri de formare profesionale și cu siguranță au avut ce învăța la activitățile respective. Pe de altă parte, Planul de Mobilitate Urbană Durabilă aduce o valoare adăugată la ceea ce înseamnă creșterea calității vieții noastre”, a trasnmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.
Obiectivul general al proiectului a fost creșterea calității procesului decizional la nivelul Municipiului Zalău în ceea ce privește mobilitatea urbană și îmbunătățirea serviciilor publice oferite prin formare profesională, în timp ce obiectivele specifice ale proiectului s-au referit la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul mun. Zalău și a zonei funcționale, pentru perioada de programare 2021 – 2027 și formare profesională pentru 90 persoane.
Rezultatele așteptate au fost atinse. Primăria Municipiului Zalău are mecanisme și proceduri standard implementate la nivel local pentru fundamentarea deciziilor și planificarea strategică pe termen lung care au dus la eloborarea planului de mobilitate urbană durabilă.
Mai mult decât atât, s-au format profesional un număr de 95 de angajați care au acumulat cunoștințe și abilități în vederea sprijinirii măsurilor/acțiunilor vizate de acest obiectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *