PNL Zalău se alătură campaniei naționale de donare de sânge a Tineretului Național Liberal

PNL Zalău se alătură campaniei naționale de donare de sânge a Tineretului Național Liberal, după ce în luna decembrie TNL Sălaj a finalizat o astfel de acțiune.
În acest moment rezervele de sânge din toată țara, inclusiv Zalău, sunt extrem de scăzute, în timp ce nevoia crește constant.
Invităm de asemenea toate persoanele care îndeplinesc condițiile pentru a dona să se deplaseze sâmbătă la centrul de transfuzii din Zalău și să facă acest gest – pe cât de simplu și sigur – pe atât de necesar celor care au mare nevoie de sânge.
Noi vom fi acolo de la 9.30!
⬇️ Mai jos găsiți condițiile care trebuie îndeplinite pentru a dona, recomandările înainte de donare precum și avantajele și beneficiile acestui act printre care amintim:
– eliberarea la cerere a analizelor medicale efectuate (grupa sanguină, Rh, hemoleucogramă, hepatita B, hepatita C, HIV, HTLV, analize biochimice);
– eliberarea a 7 tichete valorice;
– 1 zi liberă (ziua donării – în cazul angajaților cu carte de muncă);
– reducere de 50% pe mijloacele de transport în comun pentru 30 de zile.
❤️ Împreună, putem face bine României! Vă așteptăm la donare!
*Orarul centrelor de transfuzii poate să difere în funcție de localitate cu o marjă de 30 de minute, de aceea recomandă să verificați programul fiecărui centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *